Фасети SnapOn Smile Подарете си перфектната усмивка за миг!

  • Ултратънки, издръжливи и удобни
  • Стандартен размер за мъже или жени
  • Стабилно закрепване
Офертата
е валидна
днес
Промоция! 118.00 лв
Намалена цена : 59.00 лв
Останали артикули на склад: 31

SnapOn Smile – продукт 2 в 1: подравняващи зъбите и фасети!

Забравете завинаги за тези проблеми!


Ако имате счупени, криви и липсващи зъби във Вашата уста, Вие сте наясно, че това е непривлекателно и отблъсква хората. Затова вероятно се стараете да се усмихвате възможно най-малко и да не показвате предните си зъби.

SnapOn Smile е уникален продукт, който ще направи Вашата усмивка неустоима. С него вече няма да се срамувате от зъбите си и можете да се усмихвате толкова широко, колкото искате.

Вашата усмивка ще направи всички щастливи!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА

Какво представляваSnapOn Smile?


SnapOn Smile – удобни, висококачествени подвижни фасети, лесни за използване и подходящи за всеки, представляващи мостова конструкция, базирана на естествени зъби, без полиране.


Дизайнът е изработен от тънък, издръжлив и здрав материал, който не е податлив на петна от вещества като чай, кафе или цигарен дим. SnapOn Smile може да се носи дълго време (с години!) или за по-кратък период, като се използва като лесен и удобен начин, за да направите зъбите си красиви (например по време на процес на изготвяне на зъбни протези).

Системата за подравняване и фасети е лесна за използване - всичко необходимо е в кутията на продукта. Има уникален дизайн, който при първото нанасяне приема формата на Вашите зъби, което означава, че при последваща употреба се фиксира здраво върху зъбите Ви. Толкова е удобно, че в рамките на 10 минути след употреба, няма да усещате, че го носите.


Никой, без да знае предварително, няма да разбере, че носите фасети и зъбите Ви ще изглеждат красиви и естествени.

Как се произвежда SnapOn Smile?

SnapOn Smile е патентована технология от 1998 г.

Това е уникална система, която се произвежда във фабрика с високотехнологично оборудване и иновативни технологии. За разлика от повечето други фасети, които се правят ръчно в конвенционална зъботехническа лаборатория.

Благодарение на усъвършенстваната производствена технология и използването на висококачествени материали, фасетите SnapOn Smile са не само естетични и удобни за носене, но и имат ефективна система за поддържане на Вашите зъби.

SnapOn Smile са
направени специално за Вас!

Фасетите SnapOn Smile са подвижни, лесни и удобни за поставяне, които пасват на всеки. Толкова са удобни, че след 10 минути носене напълно спирате да ги забелязвате. Никой няма да познае, че това са фасети, а усмивката Ви ще изглежда красива и напълно естествена.

SnapOn Smile не изисква никаква интервенция при поставяне върху Вашите зъби, не уврежда естествения емайл на зъбите и не уврежда венците. Продуктът е направен от медицински компонент, наречен полипропилен, който е ултра тънък и ултра здрав. Това е много надежден материал, който няма да загуби своите качества и здравина в продължение на десетилетия.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА

Използването на фасети е много лесно!

Само с 3 лесни стъпки Вашата усмивка ще бъде неустоима!

Обратна връзка от нашите доволни клиенти

Иван Генов, 26 години

Зъбите ми бяха жълти и изкривени, което притесняваше повече жена ми, отколкото мен. Един ден тя намери фасетите SnapOn Smile и ми ги купи. Честно казано не вярвах, че ще ми помогнат и не исках да ги слагам. Но когато започнах да ги използвам, резултатът беше впечатляващ. Много са удобни, прилягат плътно и зъбите изглеждат перфектно. Много съм доволен от резултата.

Росица Илиева, 30 години

Имам голямо разстояние между предните зъби, което не изглежда добре, и винаги съм мечтала да го прикрия по някакъв начин. Видях реклама в социалните мрежи и поръчах фасетите SnapOn Smile. След като направих това, сбъднах мечтата си! Зъбите ми са изцяло покрити с тези фасети, изглеждат много естествени и красиви! Зъбите ми са бели, гладки и подравнени, и не мога да повярвам, че всичко необходимо е само на един клик!

Радослав Михайлов, 38 години

Поръчах Snap-On ;), защото всички споделят наистина страхотни резултати. Имам зъби, които не са в много добро състояние, затова рискувах да поръчам фасети. Продуктът наистина оправда очакванията ми. Започнах да се усмихвам повече и да не се срамувам от зъбите си. Фасетите е невъзможно да бъдат различени от истинските зъби. Който има проблем със зъбите може да използва Snap-On, горещо го препоръчвам!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА

Как да поръчате фасетите SnapOn Smile?

Фасети SnapOn Smile Подарете си перфектната усмивка за миг!

  • Ултратънки, издръжливи и удобни
  • Стандартен размер за мъже или жени
  • Стабилно закрепване
Офертата
е валидна
днес
Промоция! 118.00 лв
Намалена цена: 59.00 лв
Останали артикули на склад: 31